Zelfstandig schoonmaker (M/V)

Zelfstandig schoonmaker (M/V)

WorkNed BV-Administratieve dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Schoonmaakhelden gezocht in Oosterhout! Schoonmaakwerk bij diverse bedrijven en scholen en kies je eigen uren. Ben jij zelfstandig, flexibel en op zoek naar een baan met wisselende werktijden? Wij bieden een baan als schoonmaker aan bij diverse bedrijven en scholen met werktijden in de ochtend en/of avond, in de regio Oosterhout. Werkdagen kunnen in overleg door de week worden verdeeld van 16 tot 24 uur. Ben je enthousiast? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Zelfstandig schoonmaker (M/V)

Dienstverband
Geen voorkeur
Wekelijkse uren
16 - 24 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands, English
Startdatum
01-04-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst, Flex, Avonddienst, Nachtddienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Flexibele werkuren
CAO

Soorten compensatie

Onkostenvergoeding

Over het bedrijf

Ons arbeidsplatform maakt het eenvoudig om arbeidsrelaties op te bouwen, zowel binnen als buiten je huidige netwerk. Werkgever en werkende kiezen samen welke arbeidsrelatie ze aan willen gaan. Van freelance-klussen en uitzendwerk tot aan contracten van bepaalde en onbepaalde tijd. Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou!

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store