Zelfstandig schoonmaker gezocht (middagdienst 15:30 - 18:30)

Zelfstandig schoonmaker gezocht (middagdienst 15:30 - 18:30)

WorkNed BV-Administratieve dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Voor een school in Oosterhout zijn we op zoek naar 4 schoonmakers die elke doordeweekse dag (ma-vrij) beschikbaar zijn tussen 15:30 en 18:30 (verplichte tijden). Bij goede prestatie is er een mooie kans om meer uren te maken, deze opdrachtgever heeft namelijk nog diverse klussen. Zorg dus dat je je beste been voor zet. Het is geen eis dat je Nederlands kan spreken voor deze functie, zo zijn er meerdere internationals. Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct

Zelfstandig schoonmaker gezocht (middagdienst 15:30 - 18:30)

Dienstverband
Geen voorkeur
Wekelijkse uren
8 - 16 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands, English
Startdatum
18-03-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Geen Voorwaarden

Soorten compensatie

Geen compensaties

Over het bedrijf

Ons arbeidsplatform maakt het eenvoudig om arbeidsrelaties op te bouwen, zowel binnen als buiten je huidige netwerk. Werkgever en werkende kiezen samen welke arbeidsrelatie ze aan willen gaan. Van freelance-klussen en uitzendwerk tot aan contracten van bepaalde en onbepaalde tijd. Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou!

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store