Werkstudent Sales

Werkstudent Sales

WorkNed BV-Administratieve dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Wil jij werkervaring opdoen terwijl je studeert? Start nu als werkstudent Sales en boost je CV tijdens je studie. We hebben verschillende posities open in de omgeving van Breda en Oosterhout, met mogelijkheid tot langer (fulltime) dienstverband na je studie. Over ons: Wij bieden een unieke kans voor enthousiaste studenten die hun carrière willen starten in de wereld van Sales. Verschillende bedrijven, gevestigd in de regio Breda en Oosterhout, zoeken gemotiveerde werkstudenten die willen proeven van het bedrijfsleven en willen assisteren op de salesafdeling. Jouw rol: Als werkstudent Sales ben je betrokken bij diverse taken waaronder beheer klantrelatie, vergaren van nieuwe klanten, ondersteuning bij verkoopactiviteiten en beheer CRM-systeem. Je krijgt de kans om je kennis in de praktijk te brengen en waardevolle ervaring op te doen. Wat bieden we: - Marktconform salaris - Flexibele uren: werk tussen de 8 en 16 uur per week, afgestemd op jouw studierooster - Hybride werken is in overleg mogelijk - Relevante werkervaring: ontwikkel je salesvaardigheden in een professionele omgeving - Mogelijkheid tot groei: toekomstige fulltime mogelijkheden na je studie - Reiskostenvergoeding Wie ben jij? - Student aan een relevante opleiding (Commeriële Economie, Bedrijfskunde, Ondernemerschap & Retail Management, International Business, etc.) - Enthousiast en proactief met een passie voor sales - Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands (Engels is een pré, maar geen vereiste) - Flexibel inzetbaar en (na uitgebreide on-boarding) in staat om zelfstandig te werken Solliciteren: Ben jij klaar om je CV te boosten tijdens je studie? Solliciteer dan nu via onderstaande button. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en verwelkomen je graag in ons team van gedreven werkstudenten!

Werkstudent Sales

Dienstverband
Bepaalde tijd
Wekelijkse uren
8 - 16 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-04-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst, Flex
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Werk vanuit huis
Flexibele werkuren

Soorten compensatie

Vakantiegeld

Over het bedrijf

Ons arbeidsplatform maakt het eenvoudig om arbeidsrelaties op te bouwen, zowel binnen als buiten je huidige netwerk. Werkgever en werkende kiezen samen welke arbeidsrelatie ze aan willen gaan. Van freelance-klussen en uitzendwerk tot aan contracten van bepaalde en onbepaalde tijd. Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou!

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store