Technisch Productie Specialist

Technisch Productie Specialist

WorkNed BV-Administratieve dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Ben jij een handige uitzendkracht die op zoek is naar werk dat écht een verschil maakt in het leven van mensen? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een veelzijdig inzetbare, productiespecialist / goudsmid in Den Haag. Over de functie: Als productie specialist zorg jij er voor dat innovatieve orthopedische hulpmiddelen op tijd bij de klanten kunnen worden afgeleverd. Je werk is afwisselend en bestaat uit fysieke productie van verschillende producten in de werkplaats. Daarbij maak je onder andere gebruik van de nieuwste technieken en materialen op gebied van 3D printen. De producten zijn vervaardigd uit verschillende kunststoffen, siliconen en edelmetalen - bijvoorbeeld zilver. Daarnaast gebruik je dagelijks de naaimachine. Ervaring met de verwerking van deze materialen of werken met deze machines is een pré, maar niet noodzakelijk. Over het bedrijf: Het bedrijf is gespecialiseerd in het continu verbeteren van orthesen en prothesen met 3D Technologie. Ze hebben een eigen 3D Hand Scanner ontwikkeld, net als zeer innovatieve brace ontwerpen en automatiseer-software. Er wordt direct samen gewerkt met ziekenhuizen en klinieken en ze hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Dagelijks worden nieuwe patiënten geholpen aan een geweldig product. De missie is om orthesen en prothesen te veranderen van iets noodzakelijks, naar producten die mensen heerlijk vinden om te dragen. Er is een zeer divers en getalenteerd team, bestaande uit Orthopedisch Technologen, Industrieel Ontwerpers, Productiemedewerkers, Goudsmeden en Hardware & Software Engineers. In het gloednieuwe kantoor in Den Haag wordt gewerkt met state-of-the-art productie faciliteiten, R&D en patient care. De vereisten Wat wij verwachten: - Netjes en nauwkeurig kunnen werken. Je eigen werk goed kunnen plannen en afstemmen met het team. - Teamspeler: je werkt goed samen met het team om de deadlines te halen. - Op je gemak in een multidisciplinair en internationaal team, pre is comfortabel met Engels. Wat wij bieden: - Met een jong en energiek team ambitieuze doelen halen. - Werk waar je trots op kunt zijn: echt een verschil maken in het leven van mensen. - Mogelijk om 16-40 uur/week te werken (in overleg). We zoeken per direct naar een gepassioneerde en kundige productie specialist die graag producten maakt die echt een verschil maken. Kun jij je hierin vinden? Solliciteer dan direct!

Technisch Productie Specialist

Dienstverband
Uitzend
Wekelijkse uren
16 - 24 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands, English
Startdatum
18-03-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
€ 16,00 p/uur

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding

Soorten compensatie

Geen compensaties

Over het bedrijf

Ons arbeidsplatform maakt het eenvoudig om arbeidsrelaties op te bouwen, zowel binnen als buiten je huidige netwerk. Werkgever en werkende kiezen samen welke arbeidsrelatie ze aan willen gaan. Van freelance-klussen en uitzendwerk tot aan contracten van bepaalde en onbepaalde tijd. Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou!

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store