Schoonmaakmedewerk(st)er kantooronderhoud Oosterhout / Breda

Schoonmaakmedewerk(st)er kantooronderhoud Oosterhout / Breda

WorkNed BV-Administratieve dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Zoek jij een baan dichtbij huis en op tijden die bij jou passen? Als onderdeel van het schoonmaak team ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van kantoorpanden van onze klanten, waarbij je een belangrijke rol speelt in professionaliteit van een bedrijf. Hoe ziet jouw nieuwe baan eruit? Wij hechten waarde aan flexibiliteit en stemmen de werktijden graag af op jouw wensen. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van diverse kantoorpanden welke kunnen variëren van klassieke kantoorpanden tot sportscholen en van scholen tot hypermoderne productiehallen. Geen dag is hetzelfde! Heb je geen schoonmaakervaring? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je het vak leert, zodat ook jij je als een vis in het water zult voelen. Wat vragen we? - Je bent woonachtig in de omgeving van Oosterhout of Breda - Je wil minimaal 2 uur per week werken - (kan van 2u tot 38u per week) - Je bent representatief en bezit over een goede werkethos Wat hebben wij jou te bieden? - Een bruto uurloon tussen €13,42 en €14,78 voor collega’s van 20 jaar en ouder, gebaseerd op relevante werkervaring en opleidingsniveau - Een mooie eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld - Feestdagvergoeding - Toeslag voor overuren - Een goede pensioensopbouw (vanaf 18 jaar) - KM vergoeding vanaf 60 km per dag - Na 3 maanden maak je kans op een auto van de zaak

Schoonmaakmedewerk(st)er kantooronderhoud Oosterhout / Breda

Dienstverband
Uitzend
Wekelijkse uren
24 - 32 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands, English
Startdatum
21-05-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Werkrooster
Flex, Avonddienst, Dagdienst
Salaris
€ 13,42 - € 14,78 p/uur

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Pensioen
Flexibele werkuren
CAO

Soorten compensatie

Vakantiegeld

Over het bedrijf

Ons arbeidsplatform maakt het eenvoudig om arbeidsrelaties op te bouwen, zowel binnen als buiten je huidige netwerk. Werkgever en werkende kiezen samen welke arbeidsrelatie ze aan willen gaan. Van freelance-klussen en uitzendwerk tot aan contracten van bepaalde en onbepaalde tijd. Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou!

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store