Recruiter

Recruiter

WorkNed BV-Administratieve dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

WorkNed is op zoek naar een gedreven Recruiter! Wij koppelen werkgevers aan werkenden binnen een unieke community-structuur. Ons doel is om flexibiliteit, eenvoud en zekerheid in arbeidsrelaties te bieden via ons innovatieve arbeidsplatform. Wil jij meebouwen aan deze nieuwe manier van werken? Kom dan ons team versterken als Recruiter! Wat ga je doen? Als Recruiter bij WorkNed ben je verantwoordelijk voor het gehele plaatsingsproces. Je taken omvatten: - Het actief zoeken, werven en selecteren van kandidaten voor diverse functies. - Het opbouwen en onderhouden van een sterk netwerk van professionals. - Het begeleiden van het gehele sollicitatieproces, van eerste contact tot plaatsing. - Het nauw samenwerken met onze opdrachtgevers om hun behoeften te begrijpen en de beste match te realiseren. Wie zoeken wij? - Een student/afgestuurde met een opleiding in HR, Communicatie of een gerelateerd veld (MBO of HBO). - Ervaring in recruitment of talentacquisitie is een pré. - Uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterk netwerktalent. - Je bent doelgericht, zelfstandig en hebt een proactieve instelling. - Flexibiliteit in uren: vanaf 16 uur per week. Wat bieden wij? - Een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. - Een competitief salaris met reiskostenvergoeding + bonusregeling - Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ben jij de Recruiter die ons team komt versterken en een sleutelrol speelt in onze groei? We kijken uit naar je sollicitatie!

Recruiter

Dienstverband
Geen voorkeur
Wekelijkse uren
24 - 32 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-05-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Flex, Dagdienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Flexibele werkuren
Laptop
Telefoon

Soorten compensatie

Vakantiegeld
Commissie
Onkostenvergoeding

Over het bedrijf

Ons arbeidsplatform maakt het eenvoudig om arbeidsrelaties op te bouwen, zowel binnen als buiten je huidige netwerk. Werkgever en werkende kiezen samen welke arbeidsrelatie ze aan willen gaan. Van freelance-klussen en uitzendwerk tot aan contracten van bepaalde en onbepaalde tijd. Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou!

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store