Marketing Medewerker

Marketing Medewerker

WorkNed BV-Administratieve dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Marketing Medewerker bij WorkNed WorkNed, een vernieuwend arbeidsplatform, is op zoek naar een creatieve en gedreven Marketing Medewerker. Wij zijn een unieke speler in de arbeidsmarkt die werkgevers en werkenden samenbrengt in een online community. Onze focus ligt op flexibiliteit, eenvoud en zekerheid binnen arbeidsrelaties, waarbij we inspelen op de veranderende behoeften van zowel werkgevers als werknemers. Wat ga je doen? In jouw rol als Marketing Medewerker bij WorkNed ben je een sleutelfiguur in het vormgeven en uitdragen van onze marketingstrategie. Jouw taken omvatten: - Het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve marketingcampagnes. - Het beheren en optimaliseren van onze online aanwezigheid, waaronder social media en website. - Het analyseren van markttrends en klantgedrag om effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen. - Samenwerken met verschillende afdelingen voor een geïntegreerde marketingaanpak. Wie zoeken wij? - Een relevante opleiding op het gebied van Marketing, Communicatie of vergelijkbaar (MBO of HBO). - Werkervaring in het vakgebied is een pré. - Vaardigheden in content creatie en digitale marketing. - Je bent creatief, innovatief en hebt een proactieve werkhouding. Wat bieden wij? - Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie. - Een marktconform salaris met reiskostenvergoeding. - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief. Over WorkNed WorkNed is een vooruitstrevend arbeidsplatform dat traditionele werkgelegenheid combineert met de vraag naar flexibele arbeid, zoals freelance opdrachten en uitzendwerk. Ben jij de Marketing Medewerker die ons team komt versterken? Dan horen wij graag van je. Solliciteer direct op deze functie en word onderdeel van onze innovatieve gemeenschap.

Marketing Medewerker

Dienstverband
Geen voorkeur
Wekelijkse uren
16 - 24 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-04-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Werk vanuit huis
Flexibele werkuren
Laptop
Telefoon

Soorten compensatie

Vakantiegeld
Onkostenvergoeding

Over het bedrijf

Ons arbeidsplatform maakt het eenvoudig om arbeidsrelaties op te bouwen, zowel binnen als buiten je huidige netwerk. Werkgever en werkende kiezen samen welke arbeidsrelatie ze aan willen gaan. Van freelance-klussen en uitzendwerk tot aan contracten van bepaalde en onbepaalde tijd. Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou!

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store