Loonadministrateur

Loonadministrateur

WorkNed BV-Administratieve dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Loonadministrateur bij WorkNed WorkNed, een vooruitstrevend arbeidsplatform, zoekt een deskundige Loonadministrateur. Wij koppelen werkgevers aan werknemers binnen een unieke community-structuur, waarbij flexibiliteit, eenvoud, en zekerheid in arbeidsrelaties centraal staan. Wat ga je doen? Als Loonadministrateur bij WorkNed speel je een cruciale rol in onze organisatie. Jouw verantwoordelijkheden omvatten: - Het nauwkeurig verwerken en beheren van de loonadministratie. - Het waarborgen van de naleving van loonwetgeving en CAO-afspraken. - Het bieden van deskundige ondersteuning en advies aan zowel interne teams als externe klanten op het gebied van salarisadministratie. - Het signaleren en implementeren van verbeteringen in onze loonadministratieve processen. Wie zoeken wij? - Je hebt aantoonbare ervaring in loonadministratie. - Kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals loonbelasting en arbeidsrecht. - Een afgeronde opleiding in HR of Financiële Administratie (MBO of HBO). - Je bent analytisch sterk, nauwkeurig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Wat bieden wij? - Een uitdagende deeltijdpositie met uitzicht op een fulltime dienstverband. - Een competitief salaris met reiskostenvergoeding. - Een unieke kans om bij te dragen aan de groei van een innovatief arbeidsplatform. - Gezellige collega's die samen willen bouwen aan het concept. Ben jij de Loonadministrateur die ons team komt versterken? Wij nodigen je uit om te solliciteren op deze functie. We zien uit naar je sollicitatie!

Loonadministrateur

Dienstverband
Geen voorkeur
Wekelijkse uren
8 - 16 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-04-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst, Flex
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Flexibele werkuren
Laptop
Telefoon
Ontwikkelbudget

Soorten compensatie

Vakantiegeld
Onkostenvergoeding

Over het bedrijf

Ons arbeidsplatform maakt het eenvoudig om arbeidsrelaties op te bouwen, zowel binnen als buiten je huidige netwerk. Werkgever en werkende kiezen samen welke arbeidsrelatie ze aan willen gaan. Van freelance-klussen en uitzendwerk tot aan contracten van bepaalde en onbepaalde tijd. Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou!

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store