Allround Magazijnmedewerker (flex)

Allround Magazijnmedewerker (flex)

WorkNed BV-Administratieve dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Til jij je carrière naar een hoger level? Steek dan nu je handen uit de mouwen als magazijnmedewerker en geniet van een actieve baan in de buurt met flexibele uren en goed salaris. Wij zijn op zoek naar meerdere flexibele Allround Magazijnmedewerkers (8 tot 24 uur) die graag deel wil uitmaken van een dynamische team. We hebben meerdere functies open bij verschillende bedrijven met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Jouw rol: Als Allround Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket, waaronder orderpicking, verpakking, voorraadbeheer en het waarborgen van een efficiënte magazijnoperatie. Jouw inzet draagt direct bij aan de soepele werking van het logistieke proces. Wat bieden we: - Flexibele uren: pas je werkschema aan op basis van jouw beschikbaarheid. We zoeken mensen die beschikbaar zijn tussen 8-24 uur - Competitief salaris: een aantrekkelijk salaris dat recht doet aan jouw inzet. - Dynamische werkomgeving: werk in een energieke omgeving met diverse taken. - Mogelijkheden tot groei: ontwikkel je vaardigheden en groei mee met het bedrijf. Wat we zoeken: - Ervaring als magazijnmedewerker is een pluspunt, maar geen vereiste - In staat om fysiek werk te verrichten, inclusief tillen en langdurig staan - Nauwkeurigheid en aandacht voor detail. - Teamspeler met een proactieve houding. - Flexibel inzetbaar en bereidheid om in wisselende diensten te werken. Solliciteren: Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Solliciteer dan via onderstaande button! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en heten je welkom in het team van gedreven magazijnmedewerkers!

Allround Magazijnmedewerker (flex)

Dienstverband
Uitzend
Wekelijkse uren
16 - 24 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-04-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Werkrooster
Dagdienst, Avonddienst, Flex
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

CAO

Soorten compensatie

Vakantiegeld

Over het bedrijf

Ons arbeidsplatform maakt het eenvoudig om arbeidsrelaties op te bouwen, zowel binnen als buiten je huidige netwerk. Werkgever en werkende kiezen samen welke arbeidsrelatie ze aan willen gaan. Van freelance-klussen en uitzendwerk tot aan contracten van bepaalde en onbepaalde tijd. Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou!

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store