Accountmanager

Accountmanager

WorkNed BV-Administratieve dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Als Accountmanager bij WorkNed ben jij de schakel tussen ons platform en werkgevers/opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe werkgevers en het onderhouden van relaties met onze bestaande partners. Met jouw overtuigingskracht en netwerkvaardigheden draag je direct bij aan de groei en het succes van WorkNed. Wat ga je doen? - Actief werven van nieuwe werkgevers en opdrachtgevers voor ons platform. - Ontwikkelen en onderhouden van sterke relaties met bestaande en potentiële partners. - Presenteren van de waarde en voordelen van WorkNed aan werkgevers in diverse sectoren. - Samenwerken met ons marketingteam om campagnes en evenementen te ondersteunen die gericht zijn op werkgevers. - Bijdragen aan de ontwikkeling van strategieën om ons werkgeversnetwerk uit te breiden en te versterken. Wij zoeken iemand die: - Beschikt over HBO werk- en denkniveau. - Ervaring heeft in een soortgelijke functie is een pré, bij voorkeur in de HR- of recruitmentbranche. - Sterke communicatieve vaardigheden bezit en in staat is om relaties op te bouwen en te onderhouden. - Resultaatgericht is en zich thuis voelt in een dynamische en veranderende omgeving. - Zelfstandig kan werken maar ook een teamspeler is. - Affiniteit heeft met de missie en visie van WorkNed. Wat bieden wij? - De kans om significant bij te dragen aan een innovatieve en groeiende organisatie. - Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. - Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. - Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s. Ben jij de gedreven Accountmanager die ons team komt versterken? Solliciteer dan direct!

Accountmanager

Dienstverband
Geen voorkeur
Wekelijkse uren
24 - 32 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands, English
Startdatum
01-04-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst, Flex
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Flexibele werkuren
Laptop
Telefoon

Soorten compensatie

Vakantiegeld
Bonusregeling
Onkostenvergoeding

Over het bedrijf

Ons arbeidsplatform maakt het eenvoudig om arbeidsrelaties op te bouwen, zowel binnen als buiten je huidige netwerk. Werkgever en werkende kiezen samen welke arbeidsrelatie ze aan willen gaan. Van freelance-klussen en uitzendwerk tot aan contracten van bepaalde en onbepaalde tijd. Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou!

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store