Vooropname Expert

Vooropname Expert

Quattro Expertise-Bouwnijverheid

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Voor een specialist door heel Nederland zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven bouwkundige man of vrouw. Als bouwkundig vooropname-expert word je het veld ingestuurd (met je eigen auto van de zaak), om de conditie van gebouwen zowel intern als extern te inspecteren. Met behulp van onze gespecialiseerde app en een digitale camera, speel je een cruciale rol in het voorkomen van schadeclaims gerelateerd aan bouwprojecten. (Je hebt hier geen specifieke werkervaring voor nodig)

Beschik jij over een scherp oog voor het identificeren van gebreken zoals scheuren in constructies? Geniet je van onafhankelijk werken en het onderhouden van contacten met bewoners? Heb je rijbewijs B? Dan bieden we jou de ideale kans om jezelf te ontplooien en te schitteren als expert binnen ons vakgebied, ondersteund door een team van deskundige collega's. Je wordt rustig ingewerkt en zal op termijn zelfstandig aan de slag kunnen. Het is belangrijk dat je Nederlands kan spreken.

Bij deze functie horen niet alleen een bedrijfsauto en telefoon van de zaak, maar ook de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, een aantrekkelijke bonusregeling, en een premievrije pensioenopbouw.

Voel je je aangesproken door deze uitdagende baan? Aarzel dan niet en grijp je kans! Stuur vandaag nog je sollicitatie naar ons op. We zijn erg benieuwd naar je en kijken uit naar een mogelijke kennismaking!

Voor vragen kan je mailen naar thijmen@workned.nl of bellen naar 06-33849339!

Vooropname Expert

Dienstverband
Geen voorkeur
Wekelijkse uren
32 - 40 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-07-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
€ 2.400,00 - € 2.600,00 p/maand

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Auto van de zaak
Extra vakantiedagen
Laptop
Telefoon

Soorten compensatie

Vakantiegeld
Bonusregeling

Over het bedrijf

Quattro Expertise ondersteunt ontwikkelaars, aannemers en overheden met #schadeloosbouwen. Als eerst stellen we de volgende vragen: welke werkzaamheden voer jij tijdens het project uit en welke risico’s zijn er voor de omgeving? Voorafgaand aan een bouwproject voeren wij bouwkundige opnames uit. Hierin leggen wij de staat van de woning vast voordat het bouwproject start. Die opnames zijn online toegankelijk voor opdrachtgevers en bewoners. Tijdens het bouwproject monitoren wij continu of de werkzaamheden kunnen leiden tot schade in de omgeving. Stelregel is: als iets niet beweegt, kan het ook niet kapot.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store