Sales medewerker binnendienst

Sales medewerker binnendienst

PZ kantoor BV-

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

QC Lightfactory is op zoek naar Sales medewerker binnendienst, met gevoel voor service en techniek. Wie zijn wij? Bij QC Lightfactory komen ambacht, innovatie en teamwork samen in maatwerk armaturen en lichtadvies. Van idee en ontwerp tot productie: wij verzorgen het hele traject en begeleiden onze opdrachtgevers naar een eindproduct van hoogwaardige kwaliteit in zowel esthetisch, technisch als ook functioneel opzicht. QC Lightfactory bestaat ruim dertig jaar en is in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een kleinschalig, maar innovatief bedrijf met een ruime ervaring in het brede spectrum van lichtontwerp en -advies. We hebben een interessant klantenportfolio opgebouwd en werken ook veel internationaal. Toch hebben we met zijn allen een enorme honger naar meer… meer uitdaging en vernieuwing. Geen vraag of wens van onze opdrachtgevers blijft onbespreekbaar, ‘kan niet’ staat niet in ons woordenboek. Onze waarde wordt bepaald door onze traditie en innovatie. Als het product goed is, spreekt de kwaliteit ervan voor zich. De functie Je bent een belangrijke spil in het verkoopproces. Je onderhoudt contact met bestaande klanten en met mogelijke potentiële klanten. Vooral voor deze laatstgenoemde groep weet jij met jouw commerciële instelling de kernwaarden van QC Lightfactory over te brengen. Trots vertel je over wat QC kan betekenen voor de klant. Stap één voor het binnenhalen van een nieuwe klant is enthousiast maken over jouw product en precies dat is wat je gaat doen. Wie ben jij? - Creatief, secuur en flexibel - Gevoel voor service én techniek - Ervaring met commercie - Communicatief sterk, zowel in woord als geschrift Wat bieden wij? - Open en informele sfeer - Enthousiast team met gedreven mensen - Ruimte om je persoonlijk, creatief en technisch te ontwikkelen

Sales medewerker binnendienst

Dienstverband
Bepaalde tijd
Wekelijkse uren
32 - 40 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-06-2023
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Pensioen
Extra vakantiedagen
Werk vanuit huis
Flexibele werkuren

Soorten compensatie

Vakantiegeld

Over het bedrijf

PZ kantoor is een pragmatische HR dienstverlener. Wij ondersteunen MKB ondernemers bij hun dagelijkse én vooral niet dagelijkse HR vraagstukken. Dat is dankbaar werk.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store