Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker

PZ kantoor BV-

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Over ons: Het Erasmus Paviljoen is de bruisende ontmoetingsplek in het hart van de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In het grand café ontvangen we dagelijks studenten en medewerkers van de Erasmus Universiteit, maar ook externe bezoekers. Naast het grand café hebben we een theater, foyer, studie- en werkplekken. Het Erasmus Paviljoen biedt een podium voor een breed scala aan onderwerpen en evenementen op het gebied van wetenschap, kunst, cultuur en maatschappij. Studenten, medewerkers en wetenschappers van de universiteit kunnen de evenementen niet alleen bezoeken maar deze ook zelf organiseren. Lezingen, debatten, congressen en business events, maar ook film, muziek, theater en dans, tentoonstellingen en presentaties, borrels en feesten: bijna alles is mogelijk! Functie: Financieel administratief medewerker Op basis van de huidige financiële processen binnen het Erasmus Studenten Paviljoen boek je wekelijks de omzetcijfers en de inkoopfacturen in en stel je de verkoopfacturen op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het debiteuren en crediteuren beheer en voor het opstellen van de maandrapportages en de aangiftes van de (loon en omzet) belasting. Je taken zullen onder meer bestaan o.a. uit: • Inboeken en controleren van inkoopfacturen; • Verwerking van de bank- en kasmutaties; • Klaarzetten betalingen; • Verzorgen van crediteurenbeheer en de facturatie; • Assisteren bij de maandafsluitingen; • Debiteurenbeheer; • Maken van verkoopfacturen; • Diverse ad-hoc-werkzaamheden ter ondersteuning

Financieel administratief medewerker

Dienstverband
Bepaalde tijd
Wekelijkse uren
16 - 24 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-06-2023
Einddatum
-
Werkdagen
-
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Werk vanuit huis

Soorten compensatie

Vakantiegeld

Over het bedrijf

PZ kantoor is een pragmatische HR dienstverlener. Wij ondersteunen MKB ondernemers bij hun dagelijkse én vooral niet dagelijkse HR vraagstukken. Dat is dankbaar werk.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store