Calculator / Werkvoorbereider

Calculator / Werkvoorbereider

PZ kantoor BV-

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Bromedo Metaal BV, locatie Dongen, zoekt een Calculator en Werkvoorbereider. Ben jij een vakman- of vrouw die graag tussen andere vakmensen wilt werken, dan hebben wij een leuke baan voor je! Wat ga je doen? Een van je belangrijkste taken is het calculeren van (deel-) producten en het uitbrengen van offertes. Je maakt op basis van ideeën, schetsen en/of technische specificaties een begroting. Voor het verwerken van aanvragen werk je nauw samen met een team van technische collega’s. In deze samenwerking is werkvoorbereidingsinzicht een smeermiddel. Wie ben jij: Jij bent een man- of vrouw met commercieel rekentalent en hebt technisch inzicht. Je bent in staat om op basis van ideeën en schetsen een productie kostprijs te bepalen. Je bent accuraat en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om jezelf en je werk te ontwikkelen. Je hebt een positieve groepshouding. Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar. Wat mag je van ons verwachten? Dat je onderdeel uitmaakt van een proces dat technisch hoogwaardige eindproducten voortbrengt. Dat we stabiele werkgelegenheid en kansen bieden aan technische vakmensen. Dat je samenwerkt met professionele collega’s die bereid zijn om elkaar te helpen. Dat je deel uitmaakt van het Bromedo team, waar een positieve omgang met elkaar heel belangrijk wordt gevonden. Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO klein metaal) en een prima salaris. We verwelkomen je graag! Voor meer informatie over deze functie en werkzaamheden kun je contact opnemen met Rianne Copal of via het algemeen telefoonnummer: 0162-315435 Je sollicitatie kun je mailen naar r.copal@bromedo.nl Tot snel!

Calculator / Werkvoorbereider

Dienstverband
Bepaalde tijd
Wekelijkse uren
32 - 40 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-06-2023
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

CAO

Soorten compensatie

Vakantiegeld

Over het bedrijf

PZ kantoor is een pragmatische HR dienstverlener. Wij ondersteunen MKB ondernemers bij hun dagelijkse én vooral niet dagelijkse HR vraagstukken. Dat is dankbaar werk.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store