Allround productiemedewerker

Allround productiemedewerker

PZ kantoor BV-

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

QC Lightfactory is op zoek naar allround productiemedewerker, die handig is en blij wordt van het produceren en assembleren van mooie, innovatieve producten van hoge kwaliteit. Wie zijn wij? Bij QC Lightfactory komen ambacht, innovatie en teamwork samen in maatwerk armaturen en lichtadvies. Van idee en ontwerp tot productie: wij verzorgen het hele traject en begeleiden onze opdrachtgevers naar een eindproduct van hoogwaardige kwaliteit in zowel esthetisch, technisch als ook functioneel opzicht. QC Lightfactory bestaat ruim dertig jaar en is in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een kleinschalig, maar innovatief bedrijf met een ruime ervaring in het brede spectrum van lichtontwerp en -advies. We hebben een interessant klantenportfolio opgebouwd en werken ook veel internationaal. Toch hebben we met zijn allen een enorme honger naar meer… meer uitdaging en vernieuwing. Geen vraag of wens van onze opdrachtgevers blijft onbespreekbaar, ‘kan niet’ staat niet in ons woordenboek. Onze waarde wordt bepaald door onze traditie en innovatie. Als het product goed is, spreekt de kwaliteit ervan voor zich. De functie Je werkt aan de meest innovatieve verlichtingsprojecten en de daarvoor benodigde, kwalitatief hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Vooral van het maken en assembleren van de zogeheten ‘specials’ (verlichtingsarmaturen met bijzondere vormen en van bijzondere materialen) krijg jij energie. Samen met het QC team ben je verantwoordelijk voor een soepel productieproces. Wie ben jij? - Creatief, secuur en flexibel - Je hebt oog voor detail - Ervaring met het lezen van technische tekeningen en ontwerpen? Dan heb je een streepje voor. Dit geldt ook als je ervaring hebt in bijvoorbeeld interieurbouw. Wat bieden wij? - Open en informele sfeer - Enthousiast team met gedreven mensen - Ruimte om je persoonlijk, creatief en technisch te ontwikkelen

Allround productiemedewerker

Dienstverband
Bepaalde tijd
Wekelijkse uren
32 - 40 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-06-2023
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Pensioen
Extra vakantiedagen
Werk vanuit huis
Flexibele werkuren

Soorten compensatie

Vakantiegeld

Over het bedrijf

PZ kantoor is een pragmatische HR dienstverlener. Wij ondersteunen MKB ondernemers bij hun dagelijkse én vooral niet dagelijkse HR vraagstukken. Dat is dankbaar werk.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store