Allround lasser

Allround lasser

PZ kantoor BV-

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Bromedo Metaal BV, locatie Dongen, zoekt een allround lasser. Ben jij een vakman- of vrouw die graag tussen andere vakmensen wilt werken, dan hebben wij een leuke baan voor je! Wat ga je doen? Een van de belangrijkste taken is het verwerken van lasopdrachten aan (deel-) producten. Je werkt met enkele stuks of in kleine series. Je last en werkt af met staal, RVS en/of aluminium. Sta je ook open voor andere metaalbewerkingen of zou je dat graag willen leren, dan zijn er mooie ontwikkelkansen voor jou. Wie ben jij: Jij bent een man- of vrouw van staal en maakt graag verbindingen. Je bent in staat om tekening te lezen en hieruit opdrachten te begrijpen. Je vindt de kwaliteit van wat jij maakt belangrijk. Je bent bereid om te leren en te verbeteren. Je hebt een positieve groepshouding. Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar. Wat mag je van ons verwachten? Dat je onderdeel uitmaakt van een proces dat technisch hoogwaardige eindproducten voortbrengt. Dat we stabiele werkgelegenheid en kansen bieden aan technische vakmensen. Dat je samenwerkt met professionele collega’s die bereid zijn om elkaar te helpen. Dat je deel uitmaakt van het Bromedo team, waar een positieve omgang met elkaar heel belangrijk wordt gevonden. Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO klein metaal) en een prima salaris. We verwelkomen je graag! Voor meer informatie over deze functie en werkzaamheden kun je contact opnemen met Rianne Copal of via het algemeen telefoonnummer: 0162-315435 Je sollicitatie kun je mailen naar r.copal@bromedo.nl Tot snel!

Allround lasser

Dienstverband
Bepaalde tijd
Wekelijkse uren
32 - 40 uur p/w
Voorkeurstaal
-
Startdatum
01-06-2023
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst, Flex
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

CAO

Soorten compensatie

Vakantiegeld

Over het bedrijf

PZ kantoor is een pragmatische HR dienstverlener. Wij ondersteunen MKB ondernemers bij hun dagelijkse én vooral niet dagelijkse HR vraagstukken. Dat is dankbaar werk.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store