Ben jij een gepassioneerde patissier met oog voor detail en een passie voor het maken van bijzondere desserts? Dan zoeken wij jou!
Bij Merlijn geloven we dat een perfect dessert de ideale afsluiting van een avond vormt. Daarom besteden we veel aandacht aan onze toetjeskaart, die een belangrijke rol speelt in de culinaire ervaring die we onze gasten bieden. Als Pâtissier Chef ben jij de sleutel tot het creëren van de mooiste en meest smaakvolle desserts die onze gasten zullen herinneren.
Wat ga je doen?
Het zelfstandig bereiden en presenteren van desserts volgens de standaard en creativiteit van Restaurant Merlijn.
Het beheren van de mise en place voor de desserts en zorgen voor een efficiënte werkomgeving.
Zorgen voor de kwaliteit en presentatie van elk gerecht, zodat elk dessert een perfecte afsluiter is van de avond.
Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een afgeronde patisserie-opleiding (MBO-niveau)
Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een restaurant met een uitgebreide dessertkaart.
Je hebt oog voor detail en een flinke dosis creativiteit om desserts te maken die zowel visueel als qua smaak indruk maken.
Wat bieden wij?
Een uitdagende en afwisselende functie in een restaurant met een passie voor desserts.
De mogelijkheid om je eigen creativiteit te uiten en nieuwe gerechten te ontwikkelen.
Een hecht en professioneel team waarin je kunt samenwerken met gepassioneerde collega’s.
Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Heb jij een passie voor het maken van unieke desserts? Solliciteer dan nu!
info