Tandartsassistente

Tandartsassistente

Kiesz BV-Zorg en overige dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Tandarts assistente Kom jij ons team bij Kiesz versterken? Wij zijn een tandartspraktijk waarbij de zorg voor onze patiënten centraal staat. Wij bieden moderne en vooruitstrevende tandheelkunde, waarbij hoogwaardige en duurzame behandelingen worden aangeboden voor het gebit. Ons doel is om professioneel samen met de patiënt de best mogelijke preventie en oplossingen te realiseren en richten ons dus voornamelijk op het voorkomen van problemen. We proberen problemen vroegtijdig te diagnosticeren en te behandelen voordat de patiënt klachten ervan ondervindt. Wij zijn een praktijk voor het hele gezin, waar je terecht kunt voor complete tandheelkundige zorg. Ook maken wij graag wat meer tijd vrij wanneer de patiënt bijvoorbeeld angst ervaart voor de tandarts. De patiënt staat centraal binnen onze praktijk! Werken bij Kiesz: Wij zijn op zoek naar een enthousiaste assistente die per direct ons team wil komen versterken. Oprechte aandacht voor de patiënt is in onze praktijk de norm die het hele team nastreeft. Wij bieden u een prettige werksfeer. Het team bestaat uit tandartsen, endodontologie, implantologie, parodontologie, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten en administratief medewerkers. Je verricht preventieve en curatieve tandheelkundige behandelingen, stelt adviezen op en ziet toe op de werkzaamheden van collega’s die bij het behandelproces betrokken zijn. De collega’s zijn één team en werken informeel met elkaar samen. Iedere collega voelt zich dan ook betrokken bij de patiënten en praktijk. Om kennis en vaardigheden te ontwikkelen volgt het team zowel intern als extern nascholing. Vind jij het leuk om het beste uit jezelf te halen en in een groot team te werken. Dan word jij misschien onze nieuwe collega! Als tandartsassistente ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor patiënten. Functie-eisen; – Je bent in het bezit van een geldig diploma tandartsassistente; – Je bent Flexibel; – Je bent zelfstandig; – Je bent representatief; – Goede communicatieve vaardigheden. Wat wij bieden; Kiesz is een groeiende praktijk. In verband met uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een tandartsassistente. Wij bieden je een prettige werksfeer en waarbij je kunt blijven groeien in de praktijk. Zoals een cursus ‘lokale verdoving’ volgen. Wij zijn op zoek naar een assistente die ons team voor een langere periode ons komt versterken. Tevens is er bij goed functioneren uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan je CV en motivatie naar sharelle@verwijspraktijkoosterhout.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk op 0162-456268.

Tandartsassistente

Dienstverband
Bepaalde tijd
Wekelijkse uren
32 - 40 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-06-2023
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
€ 14,00 - € 19,00 p/uur

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Pensioen

Soorten compensatie

Vakantiegeld
Overuren uitbetaald
Onkostenvergoeding

Over het bedrijf

Wist je dat de mondgezondheid een grote rol speelt bij een gezond en kwalitatief goed leven? Bij Kiesz, tandarts in Oosterhout en mondhygiënist in Breda, leggen we de focus op preventief werken: We zorgen voor een goede begeleiding en geven naast poetsinstructies ook adviezen rondom voeding en lifestyle. Bij Kiesz zorgen we ervoor dat je geen patiënt bent die met problemen in de mond kampt, je bent een cliënt die we begeleiden om gezond te blijven.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store