Schoonmaakster

Schoonmaakster

Kiesz BV-Zorg en overige dienstverlening

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Schoonmaakster, Kom jij ons team bij Kiesz versterken? Wij zijn een tandartspraktijk waarbij de zorg voor onze patiënten centraal staat. Wij bieden moderne en vooruitstrevende tandheelkunde, waarbij hoogwaardige en duurzame behandelingen worden aangeboden voor het gebit. Ons doel is om professioneel samen met de patiënt de best mogelijke preventie en oplossingen te realiseren en richten ons dus voornamelijk op het voorkomen van problemen. We proberen problemen vroegtijdig te diagnosticeren en te behandelen voordat de patiënt klachten ervan ondervindt. Wij zijn een praktijk voor het hele gezin, waar je terecht kunt voor complete tandheelkundige zorg. Ook maken wij graag wat meer tijd vrij wanneer de patiënt bijvoorbeeld angst ervaart voor de tandarts. De patiënt staat centraal binnen onze praktijk! Werken bij Kiesz: Wij zijn op zoek naar een enthousiaste schoonmaakster die per direct ons team wil komen versterken. Oprechte aandacht voor een schone en propere omgeving voor de patiënt is in onze praktijk de norm die het hele team nastreeft. Wij bieden u een prettige werksfeer. Het team bestaat uit tandartsen, endodontologie, implantologie, parodontologie, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten en administratief medewerkers. Je zorgt voor een schone en propere omgeving, sanitair, kantine en wachtkamer, zodat je samen met het team de beste zorg voor de patiënten kan geven. Vind jij het leuk om het beste uit jezelf te halen en in een groot team te werken. Dan word jij misschien onze nieuwe collega! Als interieurverzorgster of schoonmaakster ben je een onmisbare schakel in de zorg die wel leveren. Functie-eisen; – Je kan super goed poetsen en ziet het werk. Je kan de basis schoonmaken binnen het tijdsbestek. – Je bent Flexibel; – Je bent zelfstandig; – Je bent representatief; Wat wij bieden; Kiesz is een groeiende praktijk. We zoeken een interieurverzorgster die ons team voor een langere periode komt versterken. Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan je CV en motivatie naar info@verwijspraktijkoosterhout.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk op 0162-456268.

Schoonmaakster

Dienstverband
Bepaalde tijd
Wekelijkse uren
0 - 8 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
29-09-2023
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
€ 14,00 - € 19,00 p/uur

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Pensioen

Soorten compensatie

Vakantiegeld
Overuren uitbetaald
Onkostenvergoeding

Over het bedrijf

Wist je dat de mondgezondheid een grote rol speelt bij een gezond en kwalitatief goed leven? Bij Kiesz, tandarts in Oosterhout en mondhygiënist in Breda, leggen we de focus op preventief werken: We zorgen voor een goede begeleiding en geven naast poetsinstructies ook adviezen rondom voeding en lifestyle. Bij Kiesz zorgen we ervoor dat je geen patiënt bent die met problemen in de mond kampt, je bent een cliënt die we begeleiden om gezond te blijven.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store