Administratief Medewerker

Administratief Medewerker

Homes Factory-Bouwnijverheid

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Wie zijn wij | Homes Factory is een vooraanstaande speler in de woningbouwsector, gevestigd in het bruisende Breda, op een steenworp afstand van station Breda-Prinsenbeek. Met innovatie en geavanceerde technologieën creëren we comfortabele, betaalbare en duurzame woningen waar bewoners blij van worden. We bieden jou de kans om deel te nemen aan een stimulerende en dynamische werkomgeving in de bouwsector. Wat ga je doen | Als Administratief Medewerker speel je een cruciale rol in ons dagelijkse reilen en zeilen. Je voert praktische taken uit, zoals het vastleggen van data, inkoopadministratie en het ondersteunen van financiële processen. Je krijgt volop kansen om te leren en te groeien, met begeleiding van ervaren professionals. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en handel je hun vragen adequaat af. Wat zoeken wij - Minimaal MBO-niveau 4, bij voorkeur in een administratieve richting. - Een praktische instelling en bereidheid om diverse administratieve taken uit te voeren. - Affiniteit met cijfers en data, bij voorkeur met ervaring in financiën, boekhouding of een vergelijkbare discipline. - Interesse in administratieve processen en een nauwkeurige werkwijze. - Goede communicatieve vaardigheden en een teamspeler. - Ambitie om te groeien en nieuwe vaardigheden te verwerven. Wat bieden wij Een dynamische en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor jouw ideeën en ontwikkeling. Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, met ondersteuning van ons ervaren team. Een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ervaring en bijdrage. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de woningbouwsector? Solliciteer dan nu!

Administratief Medewerker

Dienstverband
Onbepaalde tijd
Wekelijkse uren
32 - 40 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-04-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst, Flex
Salaris
€ 2.400,00 p/maand

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Pensioen
CAO
Laptop

Soorten compensatie

Vakantiegeld

Over het bedrijf

Homes Factory is dé 3D-modulaire huizenfabriek in Breda die met innovatie en voortschrijdende technologie oersterke, betaalbare en duurzame woningen maakt. We zijn op zoek naar makers die ons team komen versterken, bouw jij mee aan de toekomst?

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store