Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

De Kurenpolder BV-Horeca

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

De Kurenpolder is per direct op zoek naar een kok die flexibel, gedreven, enthousiast en doelgericht is. Wij verwachten dat je zelfstandig een kleine lunch- en dinerkaart kan draaien. Maar ook mee wil denken over het perfecte uitgebreide lunchmenu voor een zakelijke lunch, de beste hapjes voor een gezellig feest of de lekkerste bbq voor kinderen. Je gaat werken in een klein team met ruimte voor je eigen ideeën. Heb je zin in een uitdaging? En ben je minstens 24 uur beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je. Heb je nog vragen? Laat het ons weten. Weet je nu al zeker dat jij degene bent die in ons team onmisbaar gaat worden? Stuur dan een cv naar sandra@kurenpolder.nl. We nemen dan snel contact met je op. De Kurenpolder Recreatie valt onder cao Recreatie en je salaris wordt bepaald aan de hand van jouw ervaring en ervaringsjaren.

Zelfstandig werkend kok

Dienstverband
Bepaalde tijd
Wekelijkse uren
24 - 32 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands, English
Startdatum
24-04-2023
Einddatum
-
Werkdagen
Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Werkrooster
Dagdienst, Avonddienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Pensioen
Flexibele werkuren
CAO

Soorten compensatie

Vakantiegeld
Overuren uitbetaald
Fooi

Over het bedrijf

Recreatiepark in Hank, naast de Brabantse Biesbosch. Camping, horeca, zwembad en dagstrand. Voor een dagje uit of complete vakantie. Platte organisatie met ruimte voor jouw ideeën. Op zoek naar gastvrije aanpakkers!

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store