Tekenaar/Werkvoorbereider

Tekenaar/Werkvoorbereider

Bromedo Metaal BV-Industrie

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Zoek jij een baan als Tekenaar/Werkvoorbereider? Dan ben je van harte welkom bij Bromedo Metaal! Voor onze locatie in Dongen zoeken wij een Tekenaar/Werkvoorbereider. Ben jij een vakman- of vrouw die graag tussen andere vakmensen wilt werken, dan hebben wij een leuke baan voor je! Wat ga je doen? Een van de belangrijkste taken is het tekenen van (deel-) producten in HI-CAD en het maken van productieorders. Je verwerkt daarnaast ook feedback uit de productie voor herhaalorders. Sta je open voor een brede inzetbaarheid, dan zijn er mooie ontwikkelkansen voor jou. Wie ben jij: - Jij bent een man- of vrouw van staal en hebt technische voelsprieten. - Je bent in staat om ideeën en schetsen te vertalen naar een technische tekening. - Je vindt de kwaliteit van wat jij maakt belangrijk. - Je bent bereid om te leren en te verbeteren. - Je hebt een positieve groepshouding. - Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar. Wat mag je van ons verwachten? - Dat je onderdeel uitmaakt van een proces dat technisch hoogwaardige eindproducten voortbrengt. - Dat we stabiele werkgelegenheid en kansen bieden aan technische vakmensen. - Dat je samenwerkt met professionele collega’s die bereid zijn om elkaar te helpen. - Dat je deel uitmaakt van het Bromedo team, waar een positieve omgang met elkaar heel belangrijk wordt gevonden. - Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO klein metaal) en een prima salaris.

Tekenaar/Werkvoorbereider

Dienstverband
Onbepaalde tijd
Wekelijkse uren
32 - 40 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
01-01-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Pensioen
Extra vakantiedagen
Flexibele werkuren
CAO

Soorten compensatie

Vakantiegeld
Overuren uitbetaald

Over het bedrijf

Bromedo metaal b.v. is opgericht in 1991 als toeleverancier van plaatwerk en licht constructiewerk voor bedrijven in diverse branches. Klantgerichtheid, flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor hebben wij een klantenkring opgebouwd die bestaat uit bedrijven in verschillende branches en bieden daardoor continuïteit en werkgelegenheid. Wij beschikken over een kundig team van vakmensen en een grote verscheidenheid aan machines waarmee wij staal, Rvs en aluminium bewerken. Het is mogelijk uw product te leveren als halffabricaat of als eindproduct eventueel inclusief een nabehandeling als verzinken of poedercoaten etc. Dit brengen wij onder bij betrouwbare bedrijven. Het transport van en naar deze bedrijven gebeurt met eigen vervoer.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store