Bedrijfsleider techniek

Bedrijfsleider techniek

Bromedo Metaal BV-Industrie

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Zoek jij een baan als Bedrijfsleider in de techniek? Dan ben je van harte welkom bij Bromedo Metaal! Voor onze locatie in Dongen zoeken wij een Bedrijfsleider. Ben jij een ijzersterke vakman- of vrouw die graag tussen andere vakmensen wilt werken, dan hebben wij een leuke baan voor je! Wat ga je doen? Je gaat leidinggeven aan het productieproces op basis van een planning. Deze komt tot stand in samenwerking met de werkvoorbereiding. De productie is verdeeld over 3 afzonderlijke hallen, deze liggen naast elkaar. In iedere hal word je praktisch ondersteund door een meewerkend voorman. Je bent de spil in de organisatie en neemt je verantwoordelijkheid voor het resultaat. Wie ben jij: - Jij bent een man- of vrouw van staal. - Je hebt organisatie- en communicatie talent. - Je bent in staat om overzicht te creëren en te houden op de orderstroom. - Je vindt afspraken belangrijk en spreekt mensen hierop aan. - Je weet mensen te motiveren en te verbeteren. - Je bent fulltime beschikbaar. Wat mag je van ons verwachten? - Dat je onderdeel uitmaakt van een proces dat technisch hoogwaardige eindproducten voortbrengt. - Dat we stabiele werkgelegenheid en kansen bieden aan technische vakmensen. - Dat je samenwerkt met professionele collega’s die bereid zijn om elkaar te helpen. - Dat je deel uitmaakt van het Bromedo team, waar een positieve omgang met elkaar heel belangrijk wordt gevonden. - Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO klein metaal) en een prima salaris. We verwelkomen je graag Voor meer informatie over deze functie en werkzaamheden kun je contact opnemen met Rianne Copal of via het algemeen telefoonnummer: 0162-315435 Je sollicitatie kun je mailen naar r.copal@bromedo.nl Tot snel!

Bedrijfsleider techniek

Dienstverband
Bepaalde tijd
Wekelijkse uren
32 - 40 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
29-01-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
CAO

Soorten compensatie

Vakantiegeld
Onkostenvergoeding

Over het bedrijf

Bromedo metaal b.v. is opgericht in 1991 als toeleverancier van plaatwerk en licht constructiewerk voor bedrijven in diverse branches. Klantgerichtheid, flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor hebben wij een klantenkring opgebouwd die bestaat uit bedrijven in verschillende branches en bieden daardoor continuïteit en werkgelegenheid. Wij beschikken over een kundig team van vakmensen en een grote verscheidenheid aan machines waarmee wij staal, Rvs en aluminium bewerken. Het is mogelijk uw product te leveren als halffabricaat of als eindproduct eventueel inclusief een nabehandeling als verzinken of poedercoaten etc. Dit brengen wij onder bij betrouwbare bedrijven. Het transport van en naar deze bedrijven gebeurt met eigen vervoer.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store