Bedrijfsleider metaalfabriek

Bedrijfsleider metaalfabriek

Bromedo Metaal BV-Industrie

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Ben jij een ijzersterke organisator en heb je ervaring met het aansturen van productieprocessen- en mensen in de techniek? Kun jij goed plannen en samenwerken met ons technisch team om de producten op tijd aan onze klanten te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bedrijfsleider metaalfabriek

Dienstverband
Onbepaalde tijd
Wekelijkse uren
32 - 40 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands, German
Startdatum
01-01-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
Pensioen
Extra vakantiedagen
CAO

Soorten compensatie

Vakantiegeld

Over het bedrijf

Bromedo metaal b.v. is opgericht in 1991 als toeleverancier van plaatwerk en licht constructiewerk voor bedrijven in diverse branches. Klantgerichtheid, flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor hebben wij een klantenkring opgebouwd die bestaat uit bedrijven in verschillende branches en bieden daardoor continuïteit en werkgelegenheid. Wij beschikken over een kundig team van vakmensen en een grote verscheidenheid aan machines waarmee wij staal, Rvs en aluminium bewerken. Het is mogelijk uw product te leveren als halffabricaat of als eindproduct eventueel inclusief een nabehandeling als verzinken of poedercoaten etc. Dit brengen wij onder bij betrouwbare bedrijven. Het transport van en naar deze bedrijven gebeurt met eigen vervoer.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store