Administratief medewerker

Administratief medewerker

Bromedo Metaal BV-Industrie

Bedrijfsinformatie

Omschrijving

Ben jij het administratieve organisatietalent waar wij naar op zoek zijn en word je blij van een dynamische werkomgeving, dan ben je bij ons van harte welkom! Wij zijn op zoek naar een administratieve kracht die, samen met een team collega’s, ondersteuning biedt aan ons mooie metaalbewerkingsbedrijf. Je taken zijn heel divers; o.a. financieel administratief, secretariële werkzaamheden, offerte verwerking en coördinatie e-mailverkeer. Wat bieden wij? - Een leuke en stabiele werkomgeving - Gevarieerd werkpakket waarin je veel initiatief kunt nemen - Arbeidsomvang bedraagt 32-40 uur per week - Goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO-metaalbewerkingsbedrijf Ben jij initiatiefrijk, werk je gestructureerd, ben je accuraat en ook een doorzetter, solliciteer dan snel en dan plannen we een eerste kennismaking in.

Administratief medewerker

Dienstverband
Bepaalde tijd
Wekelijkse uren
32 - 40 uur p/w
Voorkeurstaal
Nederlands
Startdatum
29-01-2024
Einddatum
-
Werkdagen
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Werkrooster
Dagdienst
Salaris
Salaris niet bekend

Aanvullende voorwaarden

Reiskostenvergoeding
CAO

Soorten compensatie

Vakantiegeld
Onkostenvergoeding

Over het bedrijf

Bromedo metaal b.v. is opgericht in 1991 als toeleverancier van plaatwerk en licht constructiewerk voor bedrijven in diverse branches. Klantgerichtheid, flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor hebben wij een klantenkring opgebouwd die bestaat uit bedrijven in verschillende branches en bieden daardoor continuïteit en werkgelegenheid. Wij beschikken over een kundig team van vakmensen en een grote verscheidenheid aan machines waarmee wij staal, Rvs en aluminium bewerken. Het is mogelijk uw product te leveren als halffabricaat of als eindproduct eventueel inclusief een nabehandeling als verzinken of poedercoaten etc. Dit brengen wij onder bij betrouwbare bedrijven. Het transport van en naar deze bedrijven gebeurt met eigen vervoer.

Solliciteer direct via de WorkNed app

Ben jij op zoek naar meer flexibiliteit en zekerheid in je werk? Dan is WorkNed perfect voor jou! Met ons platform kun je snel en gemakkelijk de beste vacatures vinden die bij jou passen, terwijl je gebruik maakt van je eigen netwerk.

Google play storeApp store